Tak- & Tegelomläggning i Nynäshamn, södra Stockholm

Vi är experter på att lägga tegeltak i Stockholm. Vi lägger tegel till privatmarknaden, kommuner, bostadsrättföreningar och byggföretag. Företaget är framförallt aktiva i Nynäshamn, men åker ut på uppdrag över hela södra Stockholm där vi har samarbete med en firma inom takläggning från Haninge och Vendelsö.

Hur arbetar vi?

Det viktigaste med tegelomläggning är att underarbetet renoveras ordentligt från grunden. Många gör misstaget att lägga nya tegelpannor på gammalt underarbete, vilket med tiden fallerar. Vi har erfarenheten och arbetar alltid utifrån att våra projekt ska hålla med absoluta längsta livslängd. Alla våra pannor kommer från de bästa leverantörerna.

Varför tegelpannor?

Vi brukar rekommendera våra kunder av tegeltak, då det är ett material med hög kvalitet som håller länge. En fördel med tegeltak är att de är brandsäkra och resistenta mot mögel och fukt. Detta gör att de krävs mindre underhåll med åren.

Kontakta Takläggare Stockholm

Vi kommer gärna ut på en kostnadsfri besiktning och ser över vad ni behöver. Om ni vill kontakta oss når ni oss enklast på vår email: platslagare@nynashamn-takservice.se

Kontakta en bra takläggare idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här