Byta koppartak i Nynäshamn, Sorunda, Tungelsta, Haninge, södra Stockholm?

Vill du byta takbeläggning till koppartak? Eller har du en fastighet som redan har koppartak som behöver bytas ut? Som byggnadsplåtslageri har vi genomfört projekt av det här slaget under flera år. Vi har vana att jobba för bland annat bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företag och privatpersoner.

Boka oss för en takbesiktning i Södra Stockholm

Du kan höra av dig till oss och boka oss för en kostnadsfri besiktning av ditt tak. Under besiktningen tar vi fram en åtgärdsplan, tidsplanering samt en kostnadsberäkning. Detta sammanfattar vi sedan i en offert som du får ta del av helt gratis. Vi har under många år genomfört byten av takbeläggning och koppartak åt kunder i och runt Stockholm. Lokalområden i södra sthlm vi utför takomläggningar av koppartak är bl.a Nynäshamn, Sorunda, Tungelsta, Haninge, Grödinge, Muskö, Österhaninge, Västerhaninge m.m

Är du berättigad till ROT-avdraget?

Om det är så att du har rätt till ROT-avdraget så kommer vi inkludera den 30-procentiga reduktionen i din offert. På så vis har du koll på exakt hur mycket ditt byte av takbeläggning kommer att kosta. Du behöver alltså inte göra någonting för att avdraget ska dras korrekt.

Kontakta en takfirma som tar helhetsansvar

Du kan höra av dig till oss via e-post, vårt kontaktformulär eller via telefon. Lämna in din offertförfrågan redan idag så sätter du bollen i rullning för bytet av ditt koppartak.

Kontakta en bra takläggare idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här